Läheishoito

Hoitoa sinulle läheisenä

Frian läheishoito on vuosien aikana kehitetty auttamaan läheisiä toipumaan omasta läheisriippuvuudestaan. Läheisriippuvuus on läheisen ihmisen riippuvuuden läheisessä aiheuttamaa häiriökäyttäytymistä. Näitä käytösmalleja on joutunut omaksumaan sopeutuakseen elämään epänormaalissa tilanteessa, jonka päihderiippuvaisen sairaus aiheuttaa. Läheisriippuvaiselle on tyypillistä, että hän kadottaa pala palalta kosketuksen itseensä ja hänestä tulee ulkoa ohjautuva ja – määrittyvä; heijaste omasta ympäristöstään. Ympärillä olevat ihmiset ja tapahtumat määrittelevät sen, miten läheisriippuvainen kokee itsensä ja näkee maailman.

Seuraava läheishoitojakso on 22.5.-29.5.2022. Varaa paikkasi soittamalla 010 319 0470.

Frian läheishoidon avulla sinulla on mahdollisuus löytää oma itsesi ja saada tulla siksi, kuka oikeasti olet ilman, että läheisriippuvuus määrittää sitä. Tämän seurauksena sinulla on lupa voida hyvin. Läheishoidossa intensiivisen hoitojakson aikana opit tunnistamaan omat epäterveet toimintamallisi, käsittelemään elämäsi kulun näiden valossa ja löytämään työkaluja, kuinka voit toimia tulevaisuudessa tavalla, joka on hyödyllinen sinulle sekä ympäristöllesi. Jo sadat läheiset ovat saaneet apua ja löytäneet vapauden elää ilman riippuvuutta.

Frian läheishoito

  • Intensiivinen 8 vrk:n mittainen hoitojakso
  • Ryhmäterapiaa kokeneen asiantuntijamme ohjaamana
  • Jatkohoitoryhmät muutoksen tueksi
  • Läheishoidon hinta on 1500 euroa

Seuraavat läheishoitojakso järjestetään Kirkkonummella 6.2-13.2.2022.

Ota yhteyttä Laura Eklundiin ilmoittautuaksesi ja lisäinformaation saamiseksi. Voit myös olla yhteydessä, jos pohdit, soveltuuko läheishoito tilanteeseesi.

Frian yksilöterapia läheisille

Läheishoidon lisäksi voit saada yksilöllistä ratkaisukeskeistä terapiaa. Ota yhteyttä asian tiimoilta, niin voimme keskustella, millainen apu sopii sinun tilanteeseesi.